Crypto.be » Redactie en auteurs

Graag stellen de redactieleden van Crypto.be zich aan jou voor. Dagelijks publiceren zij nieuwsberichten en kennisartikelen over cryptocurrency en blockchain. Zodoende blijf jij als beginnende of ervaren cryptohandelaar op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de cryptomarkt.

Overzicht redactie / auteurs

In het onderstaande overzicht vind je onze redactieleden en auteurs. Wil je artikelen lezen van een bepaalde auteur? Dan kun je in het overzicht eenvoudig doorlinken naar hun auteurspagina.

Crypto expert
Eigenaar en auteur

Over de auteur David van Gaalen
Hoi, mijn naam is David en leuk dat je een bezoek aan Crypto.be brengt! Graag zet ik mijn kennis van en passie voor crypto in om jou dagelijks met artikelen over cryptocurrency en blockchain te informeren. Je vindt mijn artikelen over cryptovaluta's, blockchain en Web3 op mijn auteurspagina.

Auteurspagina bekijken

Crypto expert
Auteur

Over de auteur Gijs Ooijen
Hi, mijn naam is Gijs! Sinds enkele jaren houd ik mijzelf bezig met cryptocurrency en blockchain. Mijn kennis op dit gebied zet ik graag in om jou te voorzien van crypto nieuws en kennisartikelen. Neem ook eens een kijkje op mijn auteurspagina.

Auteurspagina bekijken

Crypto expert
Auteur

Over de auteur Robert Kroes
Hoi, mijn naam is Robert. Als crypto analist en schrijver voorzie ik sinds 2017 cryptoliefhebbers van actueel nieuws en interessante kennisartikelen. Daarnaast ben ik als cryptocurrency en blockchain consultant werkzaam en adviseer ik zowel nationale als internationale Web3 bedrijven. Ben je benieuwd welke crypto analyses en nieuwsberichten ik heb geschreven? Bezoek dan mijn auteurspagina.

Auteurspagina bekijken

Crypto expert
Auteur

Over de auteur Stijn van de Langenberg
Hey, mijn naam is Stijn! Als crypto en blockchain kenner houd ik mij bezig met het schrijven van kennisartikelen over cryptocurrency. Deze artikelen publiceer ik op Crypto.be, zodat ik jou als lezer informeer over de laatste trends op het gebied van crypto's, Web3 en blockchain. Ben je benieuwd naar de artikelen die ik geschreven heb? Kijk dan eens op mijn auteurspagina.

Auteurspagina bekijken

Crypto expert
Auteur

Over de auteur Harold Hamersma
Hoi, mijn naam is Harold! Mijn economische achtergrond zet ik in om de cryptomarkt te analyseren en jou het laatste nieuws over crypto en blockchain te brengen. Door middel van de nieuwsartikelen die ik wekelijks publiceer, hou ik jou op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de cryptomarkt. Nieuwsgierig geworden naar mijn artikelen? Bekijk dan mijn auteurspagina.

Auteurspagina bekijken

Contact met redactie opnemen

Heb je vragen en/of opmerkingen voor onze redactieleden? Of wil je samenwerken met ons platform? Ga dan naar onze contactpagina en vul het contactformulier in. Wij streven ernaar om jou binnen 2 werkdagen van een antwoord te voorzien.