Crypto.be » Crypto kopen tips

✅ Direct crypto kopen »

Open een Bitvavo account en claim jouw welkomstbonus:
Nu €20 gratis crypto en jouw eerste €10.000 aan crypto's kopen zonder fees!

Hoewel cryptomunten pas in 2009 werden ‘uitgevonden’, lijkt een wereld zonder de digitale valuta’s inmiddels ver weg. Crypto kopen is inmiddels razend populair in België: Steeds meer mensen willen er namelijk in investeren. Ook steeds meer bedrijven houden zich bezig met crypto's kopen.

Maar hoe doe je dit op een veilige manier? Waar kun je überhaupt cryptocurrency kopen? En hoe kies je de beste aankoop-momenten uit? Dat, en meer, lees je in dit artikel over het veilig kopen van crypto in België.

Inleiding tot crypto kopen in België

Het kopen van crypto is door de jaren heen een stuk makkelijker geworden. Zo ook voor ons in België. Er zijn een heleboel exchanges die crypto kopen in België mogelijk maken. Aan jou de keuze van welke je gebruik wil maken.

Vandaag presenteren we je onze volledige handleiding voor het veilig kopen van crypto in België. We kijken onder andere naar verschillende exchanges waarvan je gebruik kunt maken, geven je tips over hoe je dit zo veilig mogelijk doet en doen suggesties over hoe je deze crypto zo veilig mogelijk kunt bewaren.

Laten we hieronder allereerst eens ingaan op de verschillende redenen waarom mensen anno 2023 cryptocurrency's aankopen.

Waarom cryptocurrency aankopen?

Het kopen van cryptocurrency kun je om verschillende redenen doen. Zo kun je cryptocurrency bijvoorbeeld aankopen omdat je gebruik wil maken van de blockchain die bij deze cryptocurrency hoort. Een andere, veel voorkomende, reden om cryptocurrency aan te kopen, is om het potentiële rendement dat je hiermee kunt behalen.

Steeds vaker hoor je verhalen van mensen die begonnen met €100 en inmiddels maar liefst €1 miljoen hebben verdiend door het handelen in cryptocurrency’s. Hoewel er natuurlijk ook een heleboel risico’s komen kijken bij het handelen in crypto, is het zeker waar dat er over het algemeen hogere rendementen mogelijk zijn in de cryptomarkt, wanneer je deze vergelijkt met alternatieve financiële markten. Voor veel mensen is dit dan ook een reden om cryptocurrency aan te kopen. Zij willen ditzelfde hoge rendement.

Waar kan ik in België het beste crypto kopen?

Coinmerce cryptocurrency kopen

Klantvriendelijk en snel
 • ✅ Keuze uit 200+ munten
 • ✅ Crypto's met Bancontact kopen
 • ✅ €10 gratis crypto*
 • ✅ Telefonisch bereikbaar
 • ✅ Hoge transactiesnelheid
 • ❌ Flexibele handelskosten
 • * Gratis €10 handelstegoed na KYC
Crypto kopen bij Bitvavo

Goedkoop en eenvoudig
 • Ideaal voor beginners
 • 225+ cryptomunten
 • ✅ Keuze uit 190+ munten
 • ✅ €20 gratis crypto*
 • ✅ Lage transactiekosten
 • ✅ Snelle klantenservice
 • * Na storting €10

Laagste fees
 • Keuze uit 700+ munten
 • ✅ Makkelijk registratieproces
 • ✅ Tot $40 gratis crypto*
 • ✅ Zeer lage kosten (0.10%)
 • ✅ Veel betaalmogelijkheden
 • ✅ Veel handelsopties
 • * Na storting minimaal $100 of $400

Crypto in België kopen kun je op een heleboel verschillende plekken doen. Vaak doe je dit via een exchange, oftewel een marktplaats. In het geval van crypto, heb je decentrale exchanges (DEX) en centrale exchanges (CEX). Voorbeelden van een DEX zijn Uniswap en Pancakeswap, voorbeelden van een CEX zijn Binance en Kucoin.

Het is niet zo dat de ene exchange per se beter is dan een andere. Elke exchange heeft zijn eigen kenmerken. Zo zijn bij de ene exchange de kosten wat hoger, waar deze exchange wel weer een erg breed aanbod heeft aan cryptocurrency’s. Het is dus belangrijk dat je zelf een beeld schetst van wat je belangrijk vindt in een exchange, aan de hand waarvan je vervolgens een keuze kunt maken voor de juiste exchange.

Om je hierbij een handje te helpen, hebben wij reviews geschreven van tal van verschillende exchanges. Door deze te lezen krijg je een goed beeld van wat de exchanges precies inhouden, waarbij we je ook van onze mening voorzien. Hopelijk kun je aan de hand hiervan de juist exchange voor jou uitkiezen.

Crypto's bij Bitvavo kopen

Om te beginnen kun je cryptocurrency’s in België aankopen via de exchange genaamd Bitvavo. In onze review van Bitvavo komen onze bevindingen omtrent deze aanbieder uitgebreid aan bod. De exchange werd opgericht in Nederland, maar wordt inmiddels gebruikt door heel Europa. Via Bitvavo wordt er per 24 uur bijna $150 miljoen verhandeld. Ook in België is deze crypto aanbieder zeer populair en geliefd.

Bij Bitvavo zijn maar liefst 190 verschillende cryptocurrency’s beschikbaar voor de handel. In principe betaal je via de exchange taker fees van 0,25% en maker fees van 0,15%. Dit betekent dat je 0,15% betaalt wanneer je een order toevoegt aan het orderboek, waar je 0,25% betaalt wanneer je een order uit het orderboek aanneemt. Deze kosten kunnen lager worden, namelijk wanneer je handelsvolume stijgt. Bij een handelsvolume van boven de €25.000.000 (binnen 30 dagen), betaal je nog maar een taker fee van 0,04% en een maker fee van 0,03%.

Bij Bitvavo kun je onder meer crypto's kopen met Bancontact, kredietkaart, PayPal en iDeal. Handig! Ook het aanmaken van een account is gratis, snel en geschikt voor beginnende crypto investeerders.
🏆 Crypto kopen bij Bitvavo »
Crypto kopen met Bancontact

Maak een Bitvavo account aan en koop veilig crypto's
Speciale welkomstbonus: Ontvang €10 crypto bonus en verhandel €10.000 zonder handelskosten!

Koop cryptocurrency's bij Coinmerce

Een crypto broker die zeer geliefd is onder Belgische crypto investeerders, betreft Coinmerce. Ook hebben wij een review over Coinmerce geschreven met alle ins en outs over dit crypto platform. Deze cryptocurrency aanbieder is in 2017 opgezet en is sindsdien druk bezig met het veroveren van de Europese cryptomarkt. In België geniet deze digitale currency broker dus ook veel naamsbekendheid.

Bij Coinmerce cryptocurrency's kopen houdt in dat je aanspraak kunt maken op een groot crypto aanbod. Zij bieden namelijk maar liefst 201 verschillende cryptomunten aan. Wat eveneens kenmerkend voor deze cryptocurrency broker is, is dat de trading fees flexibel in plaats van vast zijn. Doorgaans betaal je tussen de 0,4% en 2,5% aan fees. Daarmee is Coinmerce in de basis niet de goedkoopste broker, maar wél een die snel, veilig en makkelijk in gebruik is.

Cryptovaluta's bij Coinmerce kopen is mogelijk met verschillende betaalmethoden zoals Bancontact en kredietkaart. Het aanmaken van een Coinmerce-account is ook zo gebeurd dankzij het eenvoudige en duidelijke interface. Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Zowel beginnende als gevorderde cryptocurrency investeerders kunnen daardoor snel van start gaan met het kopen van crypto's.
Crypto kopen bij Coinmerce »
Koop cryptocurrency met Bancontact

Maak een Coinmerce account aan en koop gemakkelijk crypto's
Krijg €10 als welkomstbonus!

Cryptocurrency bij LiteBit aanschaffen

Daarnaast is LiteBit één van de bekendere crypto brokers waarvan je gebruik zou kunnen maken wanneer je crypto wil kopen. Deze cryptocurrency aanbieder werd ook in 2013 opgericht door twee Nederlandse crypto-enthousiastelingen en is inmiddels uitgegroeid tot een erg grote exchange. Naast Bitvavo maken veel Belgische inwoners gebruik van LiteBit om hun cryptomunten te kopen.

In onze LiteBit review hebben wij een licht laten schijnen over deze cryptovaluta aanbieder. Via LiteBit zijn maar liefst 81 verschillende cryptocurrency’s beschikbaar. Bij LiteBit hangen de kosten af van welke cryptomunt je verhandelt. Zo zijn de fees voor het verhandelen van USD Coin (USDC) 0,25%, waar de transactiekosten voor het kopen van Bitcoin (BTC) 1,25%.

Cryptocurrency bij LiteBit kopen kan onder meer met Bancontact, kredietkaart en iDeal. Zeker voor inwoners van België is dit gemakkelijk. Een LiteBit-account aanmaken is gemakkelijk, gratis en zo gebeurd.
Crypto kopen bij LiteBit »
Goedkoop cryptovaluta aankopen

Maak een LiteBit account aan en koop snel cryptomunten

Cryptovaluta's bij Anycoin Direct aanschaffen

Een andere mogelijke exchange waarvan je gebruik kunt maken bij het aanschaffen van cryptovaluta’s, is Anycoin Direct. Anycoin Direct werd opgericht in 2013. De exchange stapte in 2021 over naar hun volledig vernieuwde platform en is sindsdien erg gegroeid. Dit nieuwe platform hebben wij uitgebreid getest en beoordeeld. De bevindingen vindt je in onze Anycoin Direct review.

Via Anycoin Direct zijn om precies te zijn 40 verschillende cryptovaluta’s beschikbaar. Dit varieert van kleine munten, zoals Pivx (PIVX) en Ontology Gas (ONG), tot grote munten, zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Om bij Anycoin Direct te handelen, betaal uiteraard kosten. Deze kosten bestaan uit servicekosten en transactiekosten. De servicekosten zijn €0,50 per aankoop en €1 per verkoop. De transactiekosten zijn tussen de 1% en 3%, afhankelijk van welke cryptocurrency je verhandelt.
Crypto kopen bij Anycoin Direct »
Cryptomunten aanschaffen met iDeal en Bancontact

Maak een Anycoin Direct account aan en koop eenvoudig cryptovaluta's

Crypto coins aankopen bij Binance

Nog een optie, is uiteraard Binance. Deze exchange hebben wij eveneens beoordeeld middels een review. Binance werd in 2017 opgericht en is in relatief korte tijd uitgegroeid tot de allergrootste exchange ter wereld. Per 24 uur behaalt Binance een handelsvolume van ruim $15 miljard. Dat is bijna 10 keer zoveel als de tweede grootste exchange ter wereld.

Via Binance zijn maar liefst 393 verschillende cryptocurrency’s te verhandelen. Dat is meer dan bij elke andere exchange in dit rijtje. Daarnaast zijn de kosten bij Binance erg laag. Wederom lager dan bij elke andere exchange in dit rijtje. De transactiekosten beginnen namelijk bij 0,1% per transactie, maar naarmate je handelsvolume of je Binance Coin (BNB) bezit stijgt, nemen deze kosten af. Op zijn laagst zijnd eze kosten nog maar 0,02% voor het aan het orderboek toevoegen van een transactie, en 0,04% voor het voltooien van een transactie uit het orderboek.
Crypto kopen bij Binance »
Investeren in crypto's

Maak een Binance account aan en koop gemakkelijk crypto coins

Crypto's bij BTC Direct aankopen

Een andere optie, wanneer je crypto wil aankopen, is BTC Direct. De cryptocurrency aanbieder BTC Direct werd opgericht in 2013 door drie vrienden, maar werkt inmiddels met een team van 90 werknemers aan de exchange. BTC Direct heeft drie belangrijke kernvoorwaarden: Eenvoudig, veilig en instant. Maken ze deze kernvoorwaarden ook waar?

Bij BTC Direct kun je negen verschillende cryptocurrency’s verhandelen. Dit zijn: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Cardano (ADA), VeChain (VET), Polkadot (DOT), Chainlink (LINK) en Dogecoin (DOGE). De transactiekosten bij BTC Direct zijn 1%. Wanneer je voor €100 aan een bepaalde cryptocurrency wil verhandelen, betaal je dus €1.

BTC Direct review lezen »

Deze crypto's vinden velen interessant om te kopen

Misschien heb je inmiddels al wel definitief voor jezelf besloten om in crypto te investeren. Dan ontstaat echter de volgende vraag: in welke cryptocurrency ga je investeren? Er is zoveel keuze. Op dit moment zouden er namelijk meer dan 19.000 verschillende crypto’s zijn. Het is interessant om eens te kijken naar welke munten populair zijn onder andere investeerders.

Populaire crypto's kopen

Top 5 populaire crypto's om te kopen

Bitcoin (BTC) crypto kopen

Een enorm populaire munt, onder crypto investeerders, is natuurlijk Bitcoin (BTC). Naast dat Bitcoin de eerste cryptocurrency ooit is, is Bitcoin ook de grootste cryptomunt op de markt, op dit moment. Vandaag de dag heeft Bitcoin namelijk een marktkapitalisatie van bijna $500.000.000. Op het hoogtepunt was dit bedrag echter veel hoger, toen was Bitcoin namelijk bijna $1,3 miljard waard.

BTC is de munt die hoort Bitcoin blockchain. Deze werd gelanceerd in 2009 door Satoshi Nakamoto. Bitcoin wordt gezien als het ‘digitale goud’. Een aantal van de redenen waarom Bitcoin zo interessant gevonden wordt door investeerders, zijn de volgende:

 • Fixed supply – het volledige aanbod van BTC dat er ooit op de markt kan komen, is al bekend. Dit is namelijk 21.000.000. Hoewel het aanbod aan Bitcoin op dit moment, via mining, nog kan stijgen, blijft dit niet altijd zo. Wanneer de 21.000.000 is bereikt, kan er nooit meer extra Bitcoin op de markt komen.
 • Transparantie – de Bitcoin blockchain is erg transparant en toch anoniem.
 • Eerste en grootste – een groot voordeel voor veel investeerders is simpelweg dat Bitcoin de eerste en de grootste is. Hierdoor heeft Bitcoin zich ten eerste al het langst bewezen op de markt, maar is deze daarnaast over het algemeen wat minder volatiel dan andere cryptomunten. Dit komt dan weer door de grote market cap van Bitcoin.

Daarnaast hebben wij een pagina over Bitcoin (BTC) kopen. Interessant voor iedereen die meer te weten wil komen over het kopen van deze cryptocurrency in België.

Ethereum (ETH) aanschaffen

Ook Ethereum is erg populair onder de investeerders. Waar Bitcoin het ‘digitale goud’ wordt genoemd, kun je Ethereum het ‘internet van de toekomst’ noemen. ETH is de munt die bij de Ethereum blockchain hoort.

De Bitcoin blockchain en de Ethereum blockchain kun je niet met elkaar vergelijken. Die van Ethereum heeft namelijk veel meer mogelijkheden. Zo kunnen er op de Ethereum blockchain bijvoorbeeld smart contracts gebouwd worden. Smart contracts, ook wel slimme contracten, zijn contracten die ervoor kunnen zorgen dat bepaalde activiteiten volledig automatisch uitgevoerd kunnen worden, zonder dat er fouten kunnen plaatsvinden. Hierdoor kunnen bepaalde protocollen, zoals exchanges, volledige decentraal bestaan. In het geval van exchanges ontstaan zo dus decentrale exchanges.

Naast dit soort voordelen, heeft Ethereum uiteraard ook nadelen. Zo is de supply van Ethereum, anders dan die van Bitcoin, niet fixed. In theorie kan het aanbod aan ETH munten altijd blijven toenemen.

Wil je meer te weten komen over het aanschaffen van deze crypto? Bekijk dan ook eens onze informatieve pagina over Ethereum (ETH) kopen.

Litecoin (LTC) cryptocurrency

Een andere populaire keuze, wanneer men gaat investeren in crypto, is Litecoin (LTC). Litecoin werd gelanceerd in 2011 en is erg populair. Inmiddels is de munt wel wat minder geliefd dan deze ooit was. In de eerdere jaren van Litecoin werd deze vaak het ‘digitale zilver’ genoemd.

Nog altijd is Litecoin één van de 25 grootste cryptocurrency’s op de markt. Met een marktkapitalisatie van bijna $5 miljard bekleed Litecoin in deze lijst plek nummer 22.

Overweeg je om in deze crypto te investeren? Lees dan ons kennisartikel over Litecoin (LTC) kopen.

Ripple (XRP) kopen

Ripple (XRP) is een ander voorbeeld van een cryptocurrency die erg populair is. Inmiddels bevindt Ripple zich al jaren in een langdurige rechtszaak. Volgens de SEC (Securities and Exchanges Commission) is Ripple namelijk een security en zou de cryptomunt dus illegaal op de markt aangeboden worden.

Ondanks deze beschuldiging blijft Ripple nog altijd één van de grootste op de markt, wat erg knap is. Op dit moment heeft XRP een market cap van bijna $20 miljard. Daarmee is XRP op dit moment de zesde grootste cryptocurrency op de markt.

Is dit dé crypto die je wilt aankopen? Dan is onze pagina omtrent Ripple / XRP kopen vast en zeker interessant voor jou om te lezen.

Kopen van crypto Cardano (ADA)

Cardano (ADA) is een andere voorbeeld van een erg populaire cryptocurrency. Cardano werd pas in de afgelopen bull market erg groot. Met een market cap van bijna precies $18 miljard is ADA op dit moment de zevende grootste cryptocurency op de markt.

Dit zorgt er dan ook voor dat de munt via een heleboel verschillende exchanges beschikbaar is. Een aantal voorbeelden van deze exchanges, zijn Binance, Bitvavo en Anycoin Direct.

Wanneer je meer te weten wilt komen over het kopen van deze cryptocurrency, dan raden wij je aan om onze pagina over Cardano (ADA) kopen te lezen.

5 tips omtrent veilig crypto in België kopen

Wanneer je in crypto gaat investeren, is het heel belangrijk dat je dit zo veilig mogelijk doet. Aangezien alles decentraal is, kan eigenlijk niemand je namelijk helpen wanneer je je crypto verliest. Er volgens nu 5 tips omtrent het veilig kopen van je crypto in België.

Veilig cryptocurrency kopen België

Lees onze tips over veilig cryptocurrency in België kopen

Tip 1: Volg actueel nieuws over crypto's

Een goede tip, wanneer je investeert in crypto, is om het actuele nieuws goed in de gaten te houden. Het nieuws rondom crypto kan namelijk zeker veel invloed hebben op het rendement dat je uiteindelijk zult behalen. Denk bij nieuws bijvoorbeeld aan regulatie rondom crypto, maar ook een nieuw platform dat misschien wel gelanceerd wordt door een bepaalde cryptoproject.

Een uitspraak die in de investeringswereld vaak voorbij komt, is ‘buy the rumour, sell the news’. Met deze uitspraak wordt bedoeld dat investeerders kopen wanneer een bepaald gerucht in de ronde gaat, maar verkopen wanneer het daadwerkelijke nieuws naar buiten komt. Op deze manier zouden zij op de meest optimale manier van het nieuws gebruik kunnen maken.

Tip 2: Kies een cryptocurrency valuta die goed bekend staat

Wanneer je naar veiligheid van crypto kijkt, kan het een goede keuze zijn om een cryptomunt te kopen die goed bekend staat. Niet alleen omdat deze niet zonder reden zo groot hebben kunnen worden, maar ook omdat er heel veel andere investeerders zijn die je mogelijk kunnen helpen bij problemen, of een dergelijk probleem hebben meegemaakt.

Het is belangrijk om te vermelden dat het kopen van een cryptomunt die goed bekend staat zeker geen garanties biedt. Het komt namelijk zeker voor dat het zelfs bij deze cryptomunten ineens helemaal misgaat. Dat zagen we dit jaar nog gebeuren bij de cryptomunt Terra (LUNA).

Tip 3: Koop bij een betrouwbare crypto exchange

Het kiezen van een betrouwbare crypto exchange is ook erg belangrijk. Goede, betrouwbare exchanges doen er namelijk alles aan om hun platformen zo veilig mogelijk te houden. Wanneer er iets misgaat, raken ze namelijk hun volledige reputatie en dus hun bedrijf kwijt.

Lees je goed in over de veiligheidsmaatregelen die bepaalde exchange treffen. Op deze manier verklein je de kans dat je crypto in België koopt via een exchange die gehackt gaat worden. Wederom biedt dit echter geen garantie.

⭐ Exchange reviews lezen »

Tip 4: Sla na het kopen jouw crypto's veilig op

Daarnaast is het belangrijk om je crypto op een veilige plek op te slaan. Je kunt er dus voor kiezen om je crypto op een exchange te bewaren. Je kunt er ook voor kiezen om je crypto te bewaren op een wallet.

De keuzes die je hebt zijn hot wallets en cold wallets. Hot wallets zijn software wallets, oftewel digitale wallets. Hoewel deze al redelijk veilig zijn, zijn deze nog altijd verbonden met het internet en kunnen hackers er vanuit hun eigen device toegang tot krijgen. De veiligste optie zijn cold wallets. Dit zijn wallets die eruit zien als usb sticks. Als je je crypto bewaart op een cold wallet, is je crypto volledig afgesloten van het internet en kun je dus alleen toegang krijgen tot je crypto wanneer je daadwerkelijk de usb stick hebt. De enige manier dat iemand dan nog je crypto kan stelen, is door deze stick van je stelen.

Tip 5: Investeer niet meer geld dan je kunt verliezen

Cryptomunten in België bestellen

Veilig crypto kopen in België dankzij onze tips

Een héle belangrijke tip, wanneer je wil gaan investeren in cryptocurrency, is dat je niet meer geld investeert dan je bereid bent te verliezen. Dit is iets waar heel veel mensen de fout in gaan. Ze zien alle rendementen om hen heen en willen hetzelfde. Ze denken, als ik €100 meer investeer heb ik uiteindelijk, bijvoorbeeld, €50 meer. Vervolgens raken ze alles kwijt en kunnen ze bijvoorbeeld de boodschappen niet meer betalen.

Let hier dus echt goed voor op. De cryptomarkt is nou eenmaal een enorm volatiele markt en soms is het lastig om hier goed mee om te gaan. Het is namelijk geen ondenkbaar scenario dat je in 1 uur de helft van je investering verliest. Als je meer hebt geïnvesteerd dan je eigenlijk kunt verliezen, kun je hierdoor dus flink in de problemen komen.

Vragen over crypto's kopen beantwoord

Nog altijd heb je waarschijnlijk een heleboel vragen rondom het kopen van crypto’s in België. Dat is helemaal niet gek. We helpen je hier graag bij. Onderstaand beantwoorden we een aantal veel voorkomende vragen over het kopen van crypto.

Welke crypto nu kopen?

“Welke crypto nu kopen?” is een veelgehoorde vraag. Het kopen van de juiste crypto is echter erg lastig. Niemand kan namelijk écht bepalen wat er in de toekomst gaat gebeuren met een bepaalde munt. Wel kun je door goed onderzoek te doen, bijvoorbeeld door middel van fundamentele en technische analyse, een bepaalde voorspelling doen.

Iets anders op basis waarvan je je keuzes over wanneer crypto te kopen kunt doen, is hype. Zeker in bull markets komen er verschillende hypetreinen voorbij. Zo hadden we afgelopen bull market onder andere de metaverse hype. In deze tijden van hype zie je vaak dat simpelweg alle coins binnen dit segment stijgen.

Is cryptocurrency en altcoins kopen hetzelfde?

Elke cryptocurrency, naast Bitcoin (BTC), is een altcoin. Dit komt omdat Bitcoin de allereerste cryptocurrency was. Alle cryptocurrency’s die na Bitcoin werden gelanceerd, werden daardoor altcoins genoemd. Inmiddels zijn er duizenden altcoins, die je allemaal kunt aankopen.

Het kopen van cryptocurrency’s en altcoins is dus eigenlijk exact hetzelfde, omdat een altcoin een cryptocurrency is. Om een cryptocurrency en een altcoin te kopen, moet je dus ook exact dezelfde stappen volgen.

Wanneer kan ik het beste cryptocurrencies kopen?

Wanneer je bepaalde cryptocurrency’s koopt, heeft grote invloed op je rendement. Als je inkoopprijs hoger is, moet de prijs verder stijgen om een bepaald rendement te behalen. De meningen over timing, wanneer je handelt, zijn erg verdeeld. Waar daghandelaren heel nauwkeurig kijken op welk moment ze inkopen, kiezen fundamentele investeerders er vaak voor om elke maand voor een bepaald bedrag te kopen.

Als jij je koopmomenten graag nauwkeurig wil bepalen, kun je ervoor kiezen gebruik te maken van technische analyse. Technische analyse is een techniek waarbij handelaren proberen bepaalde patronen te ontdekken in de prijsactiegrafiek van een bepaalde cryptocurrency. Op basis van deze patronen bepalen ze vervolgens op welke moment ze de cryptocurrency’s kopen.
✔️ Crypto kopen? Bekijk aanbieders »

Kies een betrouwbare crypto aanbieder uit ons overzicht

Auteur van dit artikel

Disclaimer: Alle informatie op Crypto.be – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.