Crypto.be » Cryptomunten » Build and Build (BNB) currency analyse

Build and Build (BNB) is de nieuwe naam van Binance Coin. Wij leggen uit wat de unieke eigenschappen van BNB zijn, delen de BNB live koers, beantwoorden veelgestelde vragen en leggen uit hoe je veilig Build and Build (BNB) kunt kopen.

Wat is de cryptomunt Build and Build (BNB)?

Wat is Build and Build?

Wat is de crypto Build and Build (BNB)?

Zoals de oude naam Binance Coin al suggereert is deze cryptomunt ontwikkeld door cryptobeurs Binance. De munt was oorspronkelijk bedoeld om geld op te halen voor de ontwikkeling van Binance, maar is inmiddels geïntegreerd in allerlei toepassingen die Binance ontwikkeld heeft.

Om te laten zien dat de munt niet te centraal verbonden is aan de cryptobeurs besloot Binance in 2022 de naam te veranderen van Binance Coin in Build and Build (BNB). Toch gebruiken veel beleggers nog steeds Binance Coin of simpelweg BNB om de crypto aan te duiden.

Deze cryptocurrency heeft inmiddels bij veel beleggers een populaire plek gevonden. Daarom is de live BNB koers volgen geen overbodige luxe als je succesvol wilt beleggen.

Live Build and Build Coin (BNB) koers volgen

De live Build and Build Coin (BNB) koers kun je uiteraard hier op Crypto.be vinden.

bnb

BNB (BNB)

EUR
558,31
USD
$ 597.66
GBP
471.12

✅ Direct Build and Build kopen »

Daarnaast zijn er diverse platformen die de voormalige Binance Coin (BNB) aanbieden. Aangezien elk platform zijn eigen live Build and Build Coin (BNB) koers aanbiedt op basis van vraag en aanbod op het platform kan je prijsverschillen aantreffen in de live BNB koers. Als we onze tips om veilig deze munt te kopen delen we hierover een interessante tip voor beleggers.

De munt is erg populair dus klaarblijkelijk zien beleggers voordelen in de BNB coin. Deze zetten we graag voor je op een rij.

Voordelen Build and Build / BNB crypto

Om jou een goed inzicht te geven in de mogelijkheden zetten we de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Zoals we zagen is de voormalige Binance Coin geschikt voor transacties op cryptobeurs Binance. Sterker nog, de beurs berekent lagere kosten als je jouw transacties in BNB doet.
  • Daarmee is het ook interessant om op Binance munten te swappen (ruilen) door BNB te gebruiken. Niet elke munt kun je met fiat geld kopen. Door eerst BNB aan te schaffen en daarna om te ruilen voor andere crypto kun je deze voor een aantrekkelijke prijs kopen.
  • Aangezien de munt ook te gebruiken is op de Binance Blockchains (Binance Chain en Binance Smart Chain, die tegenwoordig BNB chain heet) kun je de munt ook gebruiken voor de geavanceerde toepassingen die daar ontwikkeld worden.
  • Bij uitgifte bestond de totale hoeveelheid BNB uit 200.000.000 coins. Doordat de beurs consequent 20% van haar winst gebruikt om coins terug te kopen en te verbranden wordt deze dus steeds schaarser. Schaarste leidt tot stijging van de prijs.

Misschien overweeg je om Build and Build (BNB) te kopen. In dat geval is het natuurlijk belangrijk dat je dit veilig en voor de juiste prijs doet. Daarom geven we 3 tips over veilig en rendabel BNB kopen.

3 tips over veilig BNB kopen

Als je overweegt om in deze munt te beleggen wil je uiteraard veilig Build and Build kopen.

BNB kopen

Tips over veilig BNB kopen

Daarom delen we 3 tips over veilig BNB kopen:

  1. Let op scams. Cryptobeurs Binance houdt regelmatig kortingsacties of prijsvragen waarbij je BNB kunt krijgen of winnen. Helaas duiken daar ook cybercriminelen op die met fake weggeefacties of prijsvragen proberen jouw crypto afhandig te maken.
  2. Volg de ontwikkelingen rond Binance en oprichter CZ. In diverse landen ligt Binance onder vuur van regelgevende autoriteiten. Als de beurs wordt verboden of getroffen wordt door sancties van landen met veel gebruikers loopt de vraag naar de munt terug en dat is slecht voor de koers.
  3. Zoals we zagen verschilt de live Build and Build (BNB) koers per platform. Omdat deze munt vooral gebruikt wordt als transactiemiddel op Binance is de koers daar vaak hoger dan op andere platformen. Daardoor kan je met goed shoppen elders euro's goedkoper Binance Coin kopen. Bij verkoop is het dan juist weer interessant om de prijzen op Binance te bekijken.

Als je elders BNB wil kopen is het natuurlijk wel verstandig dat je op een betrouwbaar adres deze cryptovaluta kan kopen. Wij selecteerden alvast enkele alternatieven.

Waar kun je Build and Build kopen?

Natuurlijk kun je Build and Build kopen op cryptobeurs Binance. Als je daarbij onze tips voor veilig BNB kopen in het oog houdt kan dit je voordeel opleveren.

Uiteraard is deze munt ook te koop bij de grootste cryptobeurs van Nederland, Bitvavo.

Als je liever Build and Build wilt kopen bij een broker kun je terecht bij de Nederlandse aanbieders LiteBit en BTC Direct. Het is daarbij belangrijk om te beseffen dat je bij BTC Direct jouw crypto niet over kunt boeken naar een ander platform.

Om ervoor te zorgen dat je volkomen voorbereid bent als je BNB wilt kopen geven we graag antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen over BNB beantwoord

Omdat je als belegger nooit genoeg informatie kunt hebben als je een crypto als Build and Build wilt kopen beantwoorden we graag enkele veelgestelde vragen.

Wat is de Build and Build verwachting?

De technische BNB verwachting is spannend. Met de naamswijziging wilde men de Binance Coin onafhankelijker van Binance laten opereren. Daarmee ligt de weg vrij om een nieuwe richting te ontwikkelen.

De financiële Build and Build (BNB) verwachting is gunstig. Analisten zien in 2025 al een rendement dat kan oplopen tot 130% en in 2030 beschouwt men zelfs een rendement van 348% als realistisch.

Hoe kan ik veilig BNB opslaan?

Als je Build and Build gebruikt om te swappen kan je deze swap het beste zo snel mogelijk maken. In ander geval is een private wallet de veiligste opslagplaats.

Hoe kan ik deze cryptomunt verkopen?

Dit gaat het makkelijkst door te swappen of de munt van jouw wallet te transfereren naar een betrouwbaar platform. Let zeker op onze kooptips.

Waarom in BNB investeren?

Met een doorlopende vraag en veel gebruikers is Build and Build erg interessant, zeker omdat men nu ook meer technische vrijheid heeft. Dit zien we ook terug in het aantrekkelijk rendement dat analisten voor BNB voorzien.

Actueel Build and Build nieuws op Crypto.be

Nu deze crypto een nieuwe fase in gaat is er veel interessant nieuws voor beleggers op komst. Uiteraard vind je actueel BNB nieuws hier op Crypto.be.

Naast het laatste nieuws over Build and Build hebben wij alsmede 4 andere interessante cryptomunten beschreven. Klik op één van de onderstaande buttons en kom meer te weten over deze cryptovaluta’s:

USD Coin (USDC) Bitcoin Cash (BCH) Tron (TRX) Solana (SOL)

Auteur van dit artikel

Disclaimer: Alle informatie op Crypto.be – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.