Crypto.be » Veelgestelde vragen (FAQ)

Graag beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen met betrekking tot ons platform Crypto.be.

Overzicht van veelgestelde vragen (FAQ)

Bekijk onderstaand het FAQ-overzicht. Daarin geven wij antwoord op veelvoorkomende vragen.

Wat voor nieuws publiceren jullie?

Wij publiceren kennisartikelen en nieuws over crypto, blockchain, Web3 en NFT's.

Waarom is Crypto.be opgericht?

Crypto.be is opgericht om inwoners van België te informeren over cryptocurrency, blockchain en Web3. Ons platform is opgezet voor eenieder die interesse in deze onderwerpen heeft.

Hoe waarborgen jullie een betrouwbare informatieverschaffing?

Wij waarborgen een betrouwbare informatieverschaffing door samen te werken met crypto experts en specialisten. Deze experts schrijven hun kennisartikelen en blogberichten aan de hand van hun kennis en ervaring omtrent cryptocurrency.

Bieden jullie advertentiemogelijkheden aan?

Jazeker, adverteren op ons platform is mogelijk. Daarnaast staan wij open voor andere interessante ideeën, voorstellen en samenwerkingen. Bekijk onze advertentiemogelijkheden.

Wat houdt jullie goedkeuring voor Google Nieuws in?

Google heeft ons platform bekroond met een goedkeuring voor Google Nieuws. Dit houdt in dat wij onze artikelen en nieuwsberichten – als zijnde betrouwbare nieuwsbron – via ons Google Nieuws account kunnen delen met een brede lezersdoelgroep in België.

Geeft Crypto.be persoonlijk advies?

Nee, wij geven geen persoonlijk advies. Onze schrijvers delen hun expertise en kennis omtrent crypto en blockchain graag met jou, maar dit is niet bedoeld als persoonlijk advies.

Aangezien Crypto.be geen persoonlijk advies geeft, ben je verantwoordelijk voor jouw eigen product- en aanbiederkeuze (denk aan de crypto exchanges en cryptomunten die op onze website vermeld worden).

We benadrukken dat Crypto.be op geen enkele wijze verantwoordelijkheid draagt voor de door jou gemaakte keuzes. Lees voor meer informatie onze disclaimer en onze algemene voorwaarden. Zorg er daarom voor dat, wanneer je financieel/persoonlijk advies wilt inwinnen, je contact opneemt met een financieel adviseur.

Vragen over crypto en blockchain

Daarnaast hebben wij een kennisbank met informatieve artikelen die antwoord geven op vragen over crypto, blockchain en Web3. Interessant voor iedereen die meer te weten wil komen over cryptocurrency's, de blockchain-technologie, en nog veel meer.