Crypto.be » Crypto Deals en Kortingen » Bitvavo referral code

In de afgelopen jaren heeft de wereld van cryptocurrency een enorme groei en evolutie doorgemaakt. Terwijl er een overvloed aan platforms en exchanges beschikbaar is, heeft één platform zich consequent onderscheiden in de Europese markt: Bitvavo. Bitvavo is marktleider in Nederland, biedt meer dan 225 munten aan tegen zeer lage kosten. Door het gebruiken van een Bitvavo referralcode profiteer jij als nieuwkomer van extra voordelen, zo ontvang je direct 10 euro gratis cryptotegoed en handel je de eerste €10.000 gratis.

Referral code Bitvavo van 2024: 431F1F

Waarom de Bitvavo Referralcode Gebruiken?

De Bitvavo referral code biedt nieuwe gebruikers unieke voordelen die ze niet zouden krijgen zonder de code:

 1. €10 gratis crypto tegoed: Door je aan te melden met een Bitvavo affiliate code, ontvang je automatisch €10 aan gratis crypto tegoed in je account. Dit tegoed kan gebruikt worden om elke cryptocurrency op het platform aan te schaffen.
 2. €10.000 gratis handelen: Ja, je leest het goed! Met de referral code kun je tot €10.000 gratis handelen op Bitvavo. Voor de duidelijkheid, dit betekent dat je handelt zonder de gebruikelijke handelskosten, wat je ongeveer €25 bespaart.

Hoe gebruik je de Bitvavo referral code?

 1. Registratie: Bezoek de officiële Bitvavo website en klik op ‘registreren'.
 2. Voer de referral code in: Tijdens het registratieproces zal er een veld zijn waar je de referral code kunt invoeren. Dit is alleen zichtbaar in de app.
 3. Verifieer je account: Volg de instructies voor accountverificatie.
 4. Profiteer van de voordelen: Zodra je account is geverifieerd, worden de bonussen automatisch aan je account toegevoegd.

Houd er rekening mee dat de 20 euro wordt toegevoegd na je eerste storting. Je kan al storten vanaf 1 euro. De storting is verplicht omdat Bitvavo moet verifiëren dat jij de eigenaar bent van een bankrekening en dat dit op de naam van de accounthouder staat.

Bitvavo: Wat moet je weten?

Bitvavo is niet zomaar een cryptocurrency exchange; het biedt de gemakken van een broker tegen de kosten van een exchange. Je kan hier dus relatief goedkoop handelen. Hier zijn enkele kenmerkende aspecten van Bitvavo:

 1. Gebruikersvriendelijk: Of je nu net begint met crypto of al jaren ervaring hebt, Bitvavo's interface is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Dit maakt het kopen, verkopen en beheren van je digitale activa eenvoudig en intuïtief. Dit is omdat Bitvavo ooit als broker gestart is.
 2. Veiligheid: In de wereld van digitale valuta is veiligheid van het grootste belang. Bitvavo heeft geavanceerde veiligheidsprotocollen en opslagoplossingen om ervoor te zorgen dat gebruikersfondsen beschermd zijn.
 3. Lage kosten: Bitvavo is trots op het aanbieden van een van de laagste kostenstructuren in Europa, wat het des te aantrekkelijker maakt voor handelaren en investeerders. Je betaalt hier maximaal 0.25% per transactie.
 4. Brede ondersteuning van crypto's: Van Bitcoin tot minder bekende altcoins, Bitvavo biedt meer dan 225 verschillende crypto's om aan ieders behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor Bitvavo?

Bitvavo biedt meerdere voordelen tegenover andere crypto exchanges. De exchange is opgericht in Amsterdam en is dus Europees, hierdoor weet je zeker dat je data in Europa blijft. Daarnaast biedt Bitvavo al sinds een lange tijd zeer lage handelskosten aan. Dit betekent dat je per transactie maximaal 0.25% aan kosten betaalt, en als je meer handelt krijg je extra kortingen.

Hierbij een overzicht van alle Bitvavo voordelen:

 • Lage kosten van maximaal 0.25%.
 • Eenvoudig platform geschikt voor beginners, maar ook voor crypto traders.
 • Account en walletverzekering.
 • Staking en Lending.
 • Eenvoudige app met DCA functie.

Conclusie

Bitvavo heeft zich gevestigd als een toonaangevende speler in de Europese crypto-scene. Met meer dan 1,2 miljoen klanten zijn zij marktleider in Nederland en klaar om heel Europa te veroveren. Het platform biedt een evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en diversiteit. En voor degenen die willen profiteren van extra voordelen, biedt de Bitvavo referral code een onmisbare kans om hun crypto avontuur te starten of voort te zetten met een voorsprong.

Referral code Bitvavo FAQ

Wat is de Bitvavo referral code?

De affiliatecode is: 431F1F.

Wat ontvang ik met deze code?

Met deze code ontvang jij 10 euro gratis cryptotegoed en kan je €10.000 gratis verhandelen. Dit staat gelijk aan 25 euro transactiekosten.

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een van de toonaangevende cryptocurrency exchanges in Europa en opereert vanuit Amsterdam. Met een gebruiksvriendelijke interface, robuuste beveiliging en een breed scala aan beschikbare cryptocurrencies, heeft Bitvavo zichzelf gevestigd als een voorkeursplatform voor velen die in crypto willen investeren.

Hoe kan ik de Bitvavo referral code gebruiken?

Om de Bitvavo affiliate code te gebruiken, moet je je registreren op de officiële Bitvavo website of in de app. Tijdens het registratieproces is er een specifiek veld waar je de affiliate code kunt invoeren. Na het voltooien van de registratie en accountverificatie worden de voordelen automatisch toegevoegd aan je account.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de Bitvavo referral code?

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de Bitvavo affiliate code. Het gebruik ervan biedt juist extra voordelen zonder extra kosten.

Hoe zorg ik ervoor dat ik de voordelen van de referral code ontvang?

Zorg ervoor dat je de code correct invoert tijdens het registratieproces en voltooi alle vereiste stappen voor accountverificatie. De bonussen worden automatisch toegevoegd zodra je account is geverifieerd en je aan de voorwaarden hebt voldaan.

Auteur van dit artikel

Disclaimer: Alle informatie op Crypto.be – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.