Crypto.be » Crypto Deals en Kortingen » KuCoin Referral Code: 10% korting op handelskosten

Het handelen in crypto is tegenwoordig erg populair. Mensen proberen hiermee een leuk zakcentje te verdienen, en in sommige gevallen zelfs een volledig inkomen. Er zijn veel winsten te behalen, dus is het niet zo gek dat veel mensen zich aanmelden bij exchanges in de hoop om ook leuke rendementen te scoren.

Met deze referral code ontvang je 10% korting op al je trades:

KuCoin Referral Code 2024: QBSSSFQ5

Wanneer jij je aanmeldt bij een exchange via iemand anders, kan jij een leuke bonus verdienen, zo ook bij KuCoin. Dit kan door middel van een KuCoin Referral Code. Daar zal je in dit artikel meer over gaan lezen.

Voordelen van deze KuCoin Referral Code

Deze referral code kan je een aantal leuke voordelen bieden. Wat deze precies zijn? Dat ontdek je hieronder.

Met een KuCoin referral code kan je bijvoorbeeld 10% korting krijgen op fees, zoals transactiekosten. Daarnaast zou je met zo’n code een bepaald bedrag helemaal vrij kunnen investeren in crypto, zonder bijkomende kosten. De bonus verschilt per code, maar dat het een zeer nuttige bonus is, is vrijwel altijd zo.

Uitleg korting

Korting klinkt natuurlijk als muziek in de oren en al helemaal als het ook nog eens enorm eenvoudig is om deze te verkrijgen. Dat geldt namelijk ook voor de referral code van KuCoin.

Maar hoe verkrijg je deze korting dan precies? Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is de code invullen bij het maken van een KuCoin account. Je krijgt dan de bonus van die code op je account. Denk bijvoorbeeld aan 5% korting op fees. Wat mooi meegenomen is, want fees kunnen hoog uitvallen wanneer je veel trades doet!

Je dient er echter wel rekening mee te houden dat de code maar één keer per gebruiker gebruikt kan worden. Na het gebruik van de code vervalt de geldigheid voor het desbetreffende account.

Hoe voer je de KuCoin Referral Code in?

Leuk en aardig zo’n korting natuurlijk, maar hoe kan je deze invoeren, zodat je deze ook daadwerkelijk kan gaan gebruiken? Dat lees je in onderstaand stappenplan.

  1. De eerste stap die je moet nemen, is navigeren naar het platform van KuCoin. Vervolgens begin je het registratieproces door op ‘sign-up’ te klikken en vul je jouw persoonlijke gegevens in. Zorg ervoor dat deze kloppen om eventuele latere problemen te voorkomen.
  2. Vervolgens zal je worden gevraagd naar de referral code van KuCoin. Op dit punt vul je de code in die je hebt en daarna kan je verder naar de volgende stap.
  3. Om het platform veilig te houden, is aanvullende verificatie ook voor nieuwe gebruiker nodig. Pas wanneer je die verificatie hebt doorlopen krijg je de volledige toegang tot het KuCoin platform. Deze stappen wijzen zich normaal gesproken vanzelf.
  4. Wanneer jij als nieuwe gebruiker voldoet aan de voorwaarden en je account volledig is geactiveerd, dan zal de bonus naar je account worden gestort.
  5. Tenslotte kan je gebruik gaan maken van het platform en het KuCoin referral program ‘joinen’. Door dit te doen, kan je nog meer beloningen verdienen. Dat kan dan bijvoorbeeld door vrienden of familie uit te nodigen. Je kunt dan een bonus ontvangen wanneer zij zich ook aanmelden bij het platform.

Wat is KuCoin?

KuCoin is een wereldwijd bekende exchange en is sinds de oprichting in 2017 enorm gegroeid. Het platform had een wat stroeve start, maar nadat de sterke punten beter werden ontwikkeld wisten steeds meer gebruikers hun weg naar het platform te vinden. Inmiddels is het één van de beste platformen voor crypto trading.

De eerste reden waardoor KuCoin zo is gegroeid, is door het referral program. Gebruikers konden flinke bonussen verdienen en dit trekt natuurlijk aan. Ook werden er verschillende DeFi features ontwikkeld, waaronder leningen met cryptomunten in het bezit van de gebruiker als onderpand.

KuCoin is nog niet de meest bekende exchange en legt het op sommige punten ook af tegen de concurrentie. Zo is er bijvoorbeeld geen NFT marketplace op het platform, waar andere exchanges dit wel hebben. In de toekomst is er dus nog winst te behalen, maar het is nu al absoluut een hele goede optie.

Welke diensten biedt KuCoin aan?

KuCoin heeft een ruim aanbod aan verschillende diensten. Hierboven heb je al kunnen lezen dat KuCoin meerdere verschillende DeFi features heeft. De exchange biedt alle benodigde features om op een crypto exchange in crypto te kunnen handelen.

Zo heb je via KuCoin de mogelijkheid om je cryptomunten als gebruiker uit te lenen en hierover rente te verdienen. Hiermee verdien je dus simpel een extra passief inkomen. De hoogte van de rente verschilt, maar de meest risicovolle cryptomunten hebben de hoogste rente.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om geld te investeren in een bepaalde cryptomunt voor een bepaalde tijd. Wanneer de koers van deze munt stijgt, stijgt de waarde van je investering en kan je een leuk rendement verdienen.

KuCoin heeft ook een eigen munt, beter bekend als KCS. Met het investeren hierin kan je niet alleen winst maken, maar ook de vergoedingen verlagen die je moet betalen bij een transactie.

Spotlight is ook zeker het benoemen waard. Dit is een tokenlanceringsplatform van KuCoin, waarmee handelaren de mogelijkheid krijgen om al vroeg te investeren in nieuwe cryptomunten.

Mocht je even geen toegang hebben tot je laptop of computer, niet getreurd. KuCoin heeft namelijk een handige app beschikbaar voor zowel Android als iOS. De app heeft dezelfde functionaliteiten als de website. Zo hoef je nooit iets te missen en heb je jouw transacties en balans altijd bij de hand.

Dit zijn slechts enkele van de diensten die KuCoin aanbiedt. Het platform is nog veel breder. Claim nu jou KuCoin referral code en ontdek het zelf!

KuCoin referral FAQ

Wat is de KuCoin referral code?

De referral in 2024 is: QBSSSFQ5

Krijg ik korting met deze code?

Ja, de korting die je ontvangt met de referral code is 10% op al je trades. Wil je meer, neem dan contact met ons op.

Wat is KuCoin?

KuCoin is een exchange waar je crypto's kan verhandelen. Ze bieden meer dan 300 crypto's aan.

Auteur van dit artikel

Disclaimer: Alle informatie op Crypto.be – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.