Crypto.be » Crypto Deals en Kortingen » Bybit Referral Code

Wanneer je je wil verdiepen in de wereld van crypto trading, heb je misschien al van het platform Bybit gehoord. Dit is één van de meest populaire crypto exchanges ter wereld. Maar wist je dat je door het gebruik van een Bybit referral code veel voordelen kunt ontvangen? Zo kan je met onderstaande referral code profiteren van gratis $40 cryptotegoed, 10% korting op alle handelskosten en tot wel $30,000 aan stortingsbonussen.

Bybit Referral Code 2024: 40DOLLAR

In dit artikel leggen we je uit hoe je ervan kunt profiteren.

Let op: ByBit biedt ook crypto derivaten aan, dit zijn risicovolle diensten die enkel geschikt zijn voor ervaren beleggers. Maak geen gebruik van derivaten als je niet weet wat je doet of maak een demo account aan om te oefenen. Voor Nederlanders is het belangrijk om te weten dat klantentegoeden worden aangehouden en beheerd via SATOS.

Wat zijn de voordelen van een Bybit referral code?

 1. $40 bonus bij storting van $400: Door gebruik te maken van een Bybit code, krijg je een welkomstbonus van $40 wanneer je een storting doet van minimaal $400. Dat betekent dat je onmiddellijk kunt beginnen met handelen met een extra bonusbedrag! Dit bedrag mag je gebruiken voor iedere crypto
 2. $20 bonus bij storting van $100: Met een storting van minimaal $100 ontvang je 20 USDT.
 3. 10% korting op handelskosten: Handelskosten kunnen op de lange termijn aantikken. Dankzij de Bybit referral code kun je profiteren van een directe korting van 10% op alle handelskosten. Dat maakt het handelen niet alleen lucratiever, maar ook voordeliger.
 4. Tot wel $30,000 aan Bonussen Claimen: Bybit biedt regelmatig promoties en bonussen voor haar gebruikers. Door gebruik te maken van een referral code kun je in aanmerking komen voor bonussen die oplopen tot wel $30,000.

Hoe maak je gebruik van de Bybit referral code?

 1. Ga naar de officiële Bybit website.
 2. Registreer een account en voer tijdens het registratieproces de referral code 40DOLLAR in.
 3. Doe een storting van minimaal $400 en claim je welkomstbonus van $40.
 4. Begin met handelen en geniet van de 10% korting op handelskosten en andere lopende promoties.

Wat is Bybit?

Bybit is een internationale crypto-derivatenbeurs die traders de mogelijkheid biedt om te handelen met hefboom. Door de gebruiksvriendelijke interface, snelle transactiesnelheden en de focus op klantveiligheid heeft het platform zichzelf gevestigd als een toonaangevende speler in de cryptomarkt. Opgericht in 2018, heeft het bedrijf snel naam gemaakt in de wereld van cryptocurrency trading. Bybit stelt gebruikers in staat om te speculeren op de prijsbewegingen van cryptocurrencies zonder deze daadwerkelijk te bezitten. En met de Bybit referral code kunnen nieuwe gebruikers profiteren van extra bonussen en kortingen bij hun registratie.

Waarom is Bybit populair?

 1. Gebruiksvriendelijkheid: Een van de kenmerken die Bybit onderscheidt van andere beurzen, is de gebruiksvriendelijke interface, die zowel beginners als ervaren handelaren aanspreekt. Bovendien wordt het proces van aanmelden nog aantrekkelijker gemaakt door de referral code.
 2. Veiligheid: In de cryptowereld is beveiliging van het grootste belang. Bybit heeft verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen, zoals tweefactorauthenticatie (2FA), om ervoor te zorgen dat de fondsen van gebruikers te allen tijde veilig zijn.
 3. Snelheid: Bybit is ontworpen om een hoge mate van liquiditeit en een snelle orderafhandeling te bieden, waardoor vertragingen en slippage (prijsverschuivingen) worden geminimaliseerd.
 4. Leverage Handel: Bybit staat bekend om zijn hefboomproducten. Dit betekent dat handelaren met een relatief kleine inleg grotere posities kunnen innemen, waardoor het potentieel rendement (maar ook het risico) toeneemt. En voor degenen die zich voor het eerst registreren met een Bybit referral code, zijn er mogelijk extra voordelen te behalen.

Waarom kiezen voor Bybit?

Bybit is in 2024 één van de grootste en bekendste crypto exchanges ter wereld met zeer hoge handelsvolumes. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dubai en het bedrijf probeert zich aan alle verschillende regelgevingen te houden. Denk aan het aparte platform speciaal voor Nederlanders via Bybitnederland.nl. Bybit biedt de volgende voordelen:

 • Handelen tegen lage kosten van maximaal 0.10%.
 • Futures handel mogelijk in België.
 • Crypto Card om je crypto uit te geven.
 • Eenvoudig storten met Bancontact en iDEAL.
 • Staking en Lending.

Belangrijkste Kenmerken van Bybit

 • Perpetual Contracts: Dit zijn soorten futures contracten zonder vervaldatum. Je kunt ze dus zo lang houden als je wilt, in tegenstelling tot traditionele futures die op een specifieke datum vervallen.
 • Auto Deleveraging (ADL) Systeem: Dit systeem beschermt handelaren tegen plotselinge prijsschommelingen en voorkomt dat hun posities automatisch geliquideerd worden bij extreme marktvolatiliteit.
 • Fiat naar Crypto: Hoewel Bybit oorspronkelijk alleen crypto-naar-crypto handel ondersteunde, hebben ze hun diensten uitgebreid om fiat-naar-crypto transacties mogelijk te maken, waardoor het voor nieuwe gebruikers eenvoudiger is geworden om te beginnen.

Handelen in cryptocurrencies is spannend en potentieel lucratief. Door gebruik te maken van de Bybit referral code kun je je trading avontuur beginnen met extra voordelen zoals kortingen en bonussen. Of je nu een ervaren trader bent of net begint, zorg ervoor dat je het meeste uit je handelservaring haalt door te profiteren van deze aanbiedingen.

Bybit referral code FAQ

Wat is de Bybit referral code?

De code in 2024 is: 40DOLLAR. Het biedt verschillende voordelen zoals gratis cryptotegoed, korting op handelskosten, en de mogelijkheid om substantiële stortingsbonussen te claimen.

Wat krijgt ik met deze referral?

Je ontvangt 40 dollar gratis tegoed om te besteden aan alles crypto's, je krijgt 10% korting op de handelskosten en je kan gebruikmaken van een stortingsbonus tot wel $30,000.

Wat is Bybit?

Bybit is een internationale crypto-derivatenbeurs die traders de mogelijkheid biedt om te handelen met hefboom. Door de gebruiksvriendelijke interface, snelle transactiesnelheden en de focus op klantveiligheid heeft het platform zichzelf gevestigd als een toonaangevende speler in de cryptomarkt.

Hoe kan ik de Bybit referral code gebruiken?

Je kunt de Bybit referral code gebruiken door je aan te melden op de officiële Bybit website en de code 40DOLLAR in te voeren tijdens het registratieproces. Na het voltooien van je registratie en het doen van een kwalificerende storting, ontvang je de bijbehorende bonussen.

Kan iedereen de Bybit referral code gebruiken?

Ja, iedereen die nieuw is bij Bybit en voldoet aan de algemene voorwaarden van de promotie kan de Bybit referral code gebruiken.

Waarom zou ik voor Bybit kiezen?

Bybit biedt een gebruiksvriendelijke interface, lage handelskosten, snelle transacties, en uitgebreide beveiligingsmaatregelen. Daarnaast biedt het handelen met leverage en de mogelijkheid om te handelen in perpetual contracts en andere derivaten.

Wat moet ik weten voordat ik begin met handelen op Bybit?

Wees je bewust van de risico's die gepaard gaan met handelen in crypto en derivaten. Gebruik alleen geld dat je bereid bent te verliezen en overweeg het maken van een demo-account om te oefenen als je nieuw bent in crypto trading.

Auteur van dit artikel

Disclaimer: Alle informatie op Crypto.be – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.