Crypto.be » Crypto Deals en Kortingen » Binance Referral ID

Binance is met meer dan 184 miljoen gebruikers de grootste exchange ter wereld. Ondanks de vele tegenslagen van overheden, is Binance nog steeds actief in België. In Nederland bijvoorbeeld heeft Binance zijn activiteiten moeten staken.

Dus als jij als trotse Belg graag op Binance wil handelen met 20% extra korting op spothandel fees dan ben jij hier op het goede adres.

De Binance referral ID in 2024 ZNRB6HN7

Houd er rekening mee dat Futures handel voor Belgen is uitgeschakeld. Dit kan je dus niet op Binance doen. Een exchange als MEXC staat nog wel Futures handel toe.

Waarom een Binance Referral ID gebruiken?

Door het gebruiken van een referral id ontvang je vaak meer voordelen dan wanneer je dit niet gebruikt. Ook bij Binance is dit het geval. Je krijgt namelijk met zo’n ID levenslang 20% korting op alle handelskosten. Hoe dit precies werkt leggen wij later uit.

Daarnaast kan je ook een aantal USD voucher bonussen claimen, maar dit kan ook wanneer geen referral ID van Binance gebruikt.

Wanneer je BNB vasthoudt, de native token van Binance, dan krijg je nog een extra korting op de fees.

Hoe werkt de referral ID korting van Binance?

20% korting op de handelskosten klinkt bijna ongeloofwaardig, maar dat is het niet. Deze korting kan gegeven worden doormiddel van commissiedeling. Het werkt als volgt. Als men nieuwe gebruikers aanmeldt op Binance dan geeft Binance hiervoor een vergoeding in de vorm van commissie over de handelskosten. Maar Binance heeft de mogelijkheid ingebouwd om deze commissie te delen met de bezoekers.

Wij hebben besloten om de maximale commissie te delen met onze bezoekers, deze commissie is op dit moment 20%. Dit betekent dat jij na iedere trade 20% terugkrijgt als cashback in je account. Op de Shared Commission With Me pagina kan je eenvoudig zien hoeveel commissie je hebt ontvangne.

Hoe pas je de Binance referral ID toe?

Binance heeft zijn registratieproces iets aangepast, waardoor het iets anders gaat. Maar het is nog steeds eenvoudig om de referral ID toe te voegen.

 • Stap 1: Bezoek de Binance website.
 • Stap 2: Klik op Sign Up.
 • Stap 3: Voer je e-mailadres of telefoonnummer in en klik op Next.
 • Stap 4: Bevestig je e-mailadres of telefoonnummer.
 • Stap 5: Voer je wachtwoord in.
 • Stap 6: Voer de referral ID in: ZNRB6HN7
 • Stap 7: Klik op Sign Up.

Het is bij Binance verplicht om jezelf te verifiëren. Dit is een automatisch proces en duurt vaak niet langer dan 5 minuten. Daarna kan je eenvoudig crypto handelen met 20% referral ID korting.

Wat is Binance?

Binance is de grootste en bekendste exchange ter wereld. Vrijwel iedereen kent het platform op een goede, maar ook slechte manier. Het platform biedt vele opties, waaronder spothandel, staking, debit card, futures handel en meer. Helaas is niet alles in België mogelijk.

Overheden gebruiken Binance als voorbeeld en proberen het platform met rechtszaken te doen stoppen. Door een aanklacht in de Verenigde Staten moest ex-CEO Changpeng Zhao opstappen en werd Richard Teng de nieuwe CEO. Daarnaast hebben verschillende overheden Binance verboden in het land, waaronder in Nederland.

Dit biedt andere exchanges, waaronder Bybit, Bitvavo en MEXC, kansen om te groeien en marktaandeel te verkrijgen.

Waarom is Binance populair?

 • Binance was één van de grootste exchanges met vele USDT handelsparen. En met de referral id korting zijn de transactiekosten ook nog eens erg laag.
 • De ex-CEO was erg charismatisch en had vele fans op Twitter. Hij lag dicht bij de community.
 • Binance was één van de eerste platforms met een goedwerkend affiliate programma, dit zorgde voor veel promotie.
 • Binance kon snel nieuwe financiële diensten ontwikkelen en inspelen op de markt.
 • Binance heeft meerdere tegenslagen zoals rechtszaken, boetes en hacks overleefd.
 • Binance heeft een speciaal fonds tegen hacks en/of fraude.
 • Via Launchpad en Launchpool kan je nieuwe tokens ontvangen als je BNB hold.

Waarom kiezen voor Binance?

Binance is al jaren actief in de cryptomarkt en heeft een goede reputatie opgebouwd bij traders. Met meer dan 184 miljoen gebruikers is Binance de marktleider. Voor veel Belgen is Binance de go-to exchange voor het verhandelen van cryptocurrency. Binance heeft moeite om in Europa te blijven, maar zij blijven zich voortdurend aanpassen aan de Europese regels. Naar verwachting kan Binance weer in heel EU opereren als MiCA actief is. Dit is een Europese regelgeving voor crypto.

Naast de goede reputatie die zij hebben, bieden zij ook zeer lage kosten aan. Zo kan je hier al handelen met een fee van maximaal 0.10%. Met de Binance Referral ID korting van 20% krijg je nog eens extra korting. Ook kan je de BNB coin korting combineren met de cashback korting.

Binance referral code FAQ

Wat is het Binance Referral ID en wat zijn de voordelen?

Het Binance Referral ID voor 2024 is "ZNRB6HN7". Door dit ID te gebruiken bij het registreren, ontvang je levenslang 20% korting op alle spothandel fees. Dit is een manier om minder handelskosten te betalen en geld te besparen bij elke transactie op Binance.

Hoe activeer ik de Binance Referral ID korting?

Om de korting te activeren, volg je deze stappen tijdens het aanmeldingsproces op Binance:

Bezoek de Binance website en klik op 'Sign Up'.
Voer je e-mailadres of telefoonnummer in en volg de stappen voor verificatie.
Tijdens het aanmeldingsproces word je gevraagd om een Referral ID in te voeren. Vul hier "ZNRB6HN7" in.
Voltooi de aanmelding en verificatie. De 20% korting op spothandel fees wordt automatisch toegepast op je account.

Kan ik de Binance Referral ID toevoegen nadat ik me al heb geregistreerd?

Nee, het is niet mogelijk om een referral ID toe te voegen nadat je al een account hebt aangemaakt. De korting is alleen van toepassing als het ID wordt ingevoerd tijdens het registratieproces.

Is Binance beschikbaar in België?

Ja, ondanks tegenslagen van overheden is Binance nog steeds actief in België. Echter, futures handel is voor Belgische gebruikers uitgeschakeld.

Wat maakt Binance uniek in vergelijking met andere exchanges?

Binance is de grootste exchange ter wereld met meer dan 184 miljoen gebruikers. Het platform biedt een breed scala aan diensten, waaronder spothandel, staking, een debit card, en meer. Ondanks juridische uitdagingen in sommige landen, blijft Binance innoveren en zich aanpassen aan nieuwe markten.

Zijn er extra voordelen voor het vasthouden van BNB tokens?

Ja, als je BNB tokens vasthoudt, ontvang je extra korting op handelskosten bovenop de 20% korting die je krijgt met de Referral ID.

Hoe kan Binance zo'n hoge korting bieden?

De korting wordt mogelijk gemaakt door commissiedeling. Binance biedt een vergoeding in de vorm van commissie over de handelskosten aan de persoon die het referral ID heeft verspreid. Deze commissie wordt dan gedeeld met de nieuwe gebruiker, wat resulteert in een 20% korting voor jou.

Auteur van dit artikel

Disclaimer: Alle informatie op Crypto.be – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.