Crypto.be » Crypto Deals en Kortingen » MEXC Referral Code

Steeds meer crypto traders proberen cryptomunten te vinden die flink in waarde kunnen stijgen. En dit zijn vaak nieuwe munten die weinig mensen kennen. Deze cryptomunten zijn vaak te vinden op MEXC, aangezien zij vrijwel alle munten listen zonder enige onderzoek te doen. Houd er rekening mee dat investeren in onbekende projecten zeer risicovol is.

MEXC biedt meer dan 1800 munten tegen zeer lage kosten en biedt dagelijks meerdere airdrops aan. Als nieuwe trader bij MEXC met een referral code krijg je tot wel 10% korting op je trades. Deze korting kan gecombineerd worden met de 10% MX Token korting.

De MEXC referral code in 2024: mexc-10KORTING

Let op: MEXC voegt vrijwel iedere altcoin toe aan het assortiment. Dit is leuk voor als je een nieuwe gem probeert te vinden, maar vaak gaan deze munten naar 0 en worden ze waardeloos. Doe dus zeer goed onderzoek naar de munt waarin je wil investeren. Daarnaast is het handelen in hefboom producten zeer risicovol en alleen geschikt voor ervaren traders.

Waarom een MEXC referral code gebruiken?

De referral code van MEXC biedt verschillende voordelen en daarnaast ontvang je ook nog eens voordelen van de exchange zelf:

 • 10% korting op je trades.
 • Met de MX Token ontvang je 10% extra trades.
 • Tot wel 1000 USDT bonus (hiervoor is een KYC vereist).
 • Iedere maand 200 airdrops van een nieuwe token als je minimaal 1000 MX hold.

Wanneer je dus de MX Token hold in je wallet ontvang je extra korting op trades en krijg je gratis crypto.

Hoe pas je de referral code toe?

Toepassen van een MEXC referral code is supersimpel en kan alleen tijdens het registeren van een nieuw account. Het is niet mogelijk om later een referral toe te voegen en je fee korting te claimen.

 • Stap 1: Bezoek de website van MEXC.
 • Stap 2: Klik op Sign Up
 • Stap 3: Voer je e-mailadres in en klik op Next.
 • Stap 4: Voer je wachtwoord in en de referral code: mexc-10KORTING
 • Stap 5: Klik op Sign Up

Hierna vraagt MEXC voor een bevestiging van je e-mailadres en kan je direct starten met traden. Om te kunnen handelen op MEXC moet je eerst crypto storten of je kan via bankoverschrijving euro storten. Om euro te kunnen storten is een KYC vereist.

Wat is MEXC?

MEXC is een crypto exchange die de strijd aangaat met grote exchanges zoals Bybit en Binance. Dit doen zij door extreem lage kosten aan te bieden (tot wel 0% maker fees op futures) en voegen zij vrijwel iedere cryptocoin toe aan het platform die je maar kan bedenken.

Andere exchanges doen vaak eerst onderzoek naar een project, voordat zij deze listen. Dit komt vaak doordat een exchange reputatieschade kan oplopen als een project een scam blijkt te zijn. MEXC doet dit niet en dat komt met risico’s. Zij laten het onderzoek over aan jou en delisten regelmatig token die naar 0 zijn gedaald. Investeren in memecoins en onbekende coins is dus zeer risicovol.

Waarom is MEXC populair?

 • Snelle listings: Altcoins worden extreem snel toegevoegd op het platform en ze bieden inmiddels meer dan 2000 munten aan.
 • Lage kosten: De kosten voor het handelen kunnen zelfs 0% worden tijdens sommige periodes. Wanneer het boven de 0% is krijg je 10% korting met de referral code.
 • Snelle ontwikkeling: Vanuit de MEXC app kan je alles regelen, wat bij andere exchanges vaak niet kan.

Waarom kiezen voor MEXC?

Handelaren wisselen vaak snel van crypto exchanges waar ze kunnen handelen. Dit kan komen door regelgeving, het stoppen van bepaalde diensten of omdat de kosten elders lager zijn. Door de toenemende druk van overheden worden bepaalde diensten, zoals Futures handel, vaak gestopt. MEXC staat dit vooralsnog wel toe. Dit maakt MEXC een populaire exchange onder hefboom handelaren.

Daarnaast biedt MEXC een erg groot aanbod aan verschillende munten, die ook nog eens met een hefboom verhandeld kunnen worden. Dit in combinatie met lage kosten blijkt een succesformule te zijn voor veel handelaren.

Door gebruik te maken van een MEXC referral code kan je besparen op de fees en door MX Token aan te houden bespaar je nog eens extra.

MEXC referral code FAQ

Wat is de MEXC referral code en welke voordelen biedt het?

De MEXC referral code voor 2024 is: mexc-10KORTING. Door deze code te gebruiken tijdens het registratieproces, ontvang je 10% korting op je handelskosten. Daarnaast kun je met MX Token in je wallet profiteren van 10% extra korting op trades en maak je kans op tot 1000 USDT bonus en maandelijkse airdrops van nieuwe tokens.

Hoe gebruik ik de MEXC referral code?

Om de MEXC referral code te gebruiken, registreer je een nieuw account op de MEXC-website. Tijdens het registratieproces voer je de referral code: mexc-10KORTING in. Na de registratie en bevestiging van je e-mailadres kun je direct beginnen met handelen.

Kan ik de MEXC referral code toevoegen na registratie?

Nee, het is niet mogelijk om een referral code toe te voegen nadat je je account al hebt gecreëerd. De code moet tijdens het registratieproces worden ingevoerd om van de voordelen te kunnen genieten.

Wat is MEXC?

MEXC is een crypto exchange die zich onderscheidt door lage handelskosten aan te bieden en een breed scala aan cryptocurrencies, inclusief nieuwe en minder bekende munten. De exchange staat bekend om haar snelle listingproces en biedt mogelijkheden voor futures trading.

Waarom is MEXC populair?

MEXC is populair vanwege haar snelle listing van altcoins, lage handelskosten, en de gebruiksvriendelijke mobiele app. Het platform biedt een grote diversiteit aan munten en tradingopties, waaronder handel met hefboom, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel nieuwe als ervaren traders.

Is MEXC legaal in België en Nederland?

MEXC heeft geen officiële registratie bij de centrale bank in de Benelux, dat betekent dat zij in een grijs gebied opereren. Het gebruiken van MEXC is echter niet illegaal en mag gewoon.

Is handelen op MEXC risicovol?

Ja, handelen op MEXC kan risicovol zijn, vooral wanneer je investeert in onbekende projecten of gebruikmaakt van hefboomproducten. Het is belangrijk om gedegen onderzoek te doen naar de munten waarin je investeert en alleen kapitaal te gebruiken dat je bereid bent te verliezen.

Biedt MEXC bonussen of airdrops aan?

Ja, MEXC biedt regelmatig bonussen en airdrops aan. Door de MX Token te houden, kun je profiteren van extra kortingen op trades en ontvang je maandelijks 200 airdrops van nieuwe tokens, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Auteur van dit artikel

Disclaimer: Alle informatie op Crypto.be – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.