Cryptomarkt

Wat is Diamond Pigs? – Geautomatiseerd in crypto’s handelen

5 minuten leestijd

Crypto.be » Cryptomarkt nieuws » Wat is Diamond Pigs? – Geautomatiseerd in crypto’s handelen

 

💡 Tip: Profiteer van Bitvavo's speciale welkomstbonus. Maak een Bitvavo account aan en ontvang 20 euro gratis crypto tegoed en handel de eerste €10.000 zonder kosten! 🤑

Ben je op zoek naar een gemakkelijke manier om te handelen in cryptocurrency’s, zonder dat je zelf hoeft te monitoren wat er op de markt gebeurt? Dan is Diamond Pigs misschien wel iets voor jou. Deze trading bot biedt verschillende portfolio’s aan om uit te kiezen, zodat je kunt kiezen welke strategie het beste bij je past. Bovendien heeft Diamond Pigs in het afgelopen jaar vier van de vijf portfolio’s laten presteren beter dan Bitcoin.

Recent is er een samenwerking aangekondigd tussen Diamond Pigs en één van de grootste exchanges uit Europa genaamd Bitvavo. Door deze samenwerking kun je gebruikmaken van de voordelen van Diamond Pigs op een vertrouwde exchange. In dit artikel gaan we dieper in op deze samenwerking en wat het voor jou kan betekenen als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om te handelen in cryptocurrency's.

Wat is Diamond Pigs?

Diamond Pigs en Bitvavo

Start met Diamond Pigs gebruiken bij Bitvavo

Diamond Pigs is een trading bot die je kunt gebruiken om automatisch te handelen in cryptocurrency’s. Deze bot kun je verbinden met je exchange en biedt verschillende portfolios aan, zodat je kunt kiezen welke strategie het beste bij je past. De portfolio’s zijn als volgt: Duroc+, Hereford, Berkshire, Jihnua+ en Pennywell+.

Elk portfolio heeft zijn eigen risicoprofiel, waarbij sommige portfolios meer risico nemen dan andere. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een conservatiever portfolio als je liever geen hoge risico's neemt, of juist voor een agressiever portfolio als je bereid bent om meer risico te nemen voor de kans op hogere rendementen.

In het afgelopen jaar hebben vier van de vijf portfolio’s van Diamond Pigs het beter gedaan dan Bitcoin. Dit betekent dat ze een hoger rendement hebben behaald dan de bekende cryptocurrency. Hoewel het natuurlijk niet gegarandeerd is dat je winst maakt met Diamond Pigs, biedt het wel de mogelijkheid om een rendement te behalen uit crypto zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Er zijn wel kosten verbonden aan het gebruik van deze crypto trading tool. Zo neemt het een maandelijkse fee van 0.167% over het hele portfolio in rekening, naast een fee van 15% per keer dat er winst genomen wordt. Dit betekent dat je een deel van je winst moet afstaan aan Diamond Pigs als je gebruik maakt van hun service.

In samenvatting biedt Diamond Pigs een gemakkelijke manier om te handelen in cryptocurrency’s, met verschillende portfolios om uit te kiezen die gebaseerd zijn op het risicoprofiel dat je zoekt. Hoewel het niet gegarandeerd is dat je winst maakt met deze bot, biedt het wel de mogelijkheid om een rendement te behalen zonder dat je zelf hoeft te handelen. Er zijn wel kosten verbonden aan het gebruik van deze geautomatiseerde cryptocurrency handel tool, dus zorg ervoor dat je deze goed in overweging neemt voordat je besluit om deze bot te gebruiken.

✅ Ontvang 1 maand gratis bij Diamond Pigs »

Hoe beginnen met Diamond Pigs?

Als je wil starten met Diamond Pigs en automatisch wil handelen dan heb je eerst een account nodig bij Bitvavo. Volg de onderstaande stappen:

De voordelen van Diamond Pigs

Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik van Diamond Pigs:

  • Gemak: Diamond Pigs neemt het werk van het handelen voor je uit handen, zodat je niet zelf hoeft te monitoren wat er op de markt gebeurt. Dit kan handig zijn als je weinig tijd hebt of geen ervaring hebt met handelen in cryptocurrency’s.
  • Verschillende portfolio’s: Diamond Pigs biedt verschillende portfolio’s aan, zodat je kunt kiezen welke strategie het beste bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een conservatiever portfolio als je liever geen hoge risico's neemt, of juist voor een agressiever portfolio als je bereid bent om meer risico te nemen voor de kans op hogere rendementen.
  • Geen tijdsinvestering: Diamond Pigs neemt het werk van het handelen voor je uit handen, zodat je niet zelf hoeft te monitoren wat er op de markt gebeurt. Dit kan handig zijn als je weinig tijd hebt of geen ervaring hebt met handelen in cryptocurrencies.
  • Geen kennis vereist: Je hoeft geen specifieke kennis te hebben van cryptocurrencies om gebruik te maken van deze geautomatiseerde cryptocurrency handel tool. De bot doet het werk voor je, zodat je niet hoeft te leren hoe je zelf kunt handelen.

Bitvavo account aanmaken »
Bitvavo account voor Diamond Pigs

Maak gratis een Bitvavo account aan en gebruik Diamond Pigs.
🎁 Speciale welkomstbonus: Ontvang €10 crypto bonus en verhandel €10.000 zonder handelskosten!

De nadelen

Er zijn een aantal nadelen aan het gebruik van Diamond Pigs als trading bot:

  • Kosten: Er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Diamond Pigs. Zo neemt het een maandelijkse fee van 0.167% over het hele portfolio in rekening, naast een fee van 15% per keer dat er winst genomen wordt. Dit betekent dat je een deel van je winst moet afstaan als je gebruik maakt van hun service.
  • Geen gegarandeerd rendement: Hoewel Diamond Pigs in het afgelopen jaar vier van de vijf portfolio's heeft laten presteren beter dan Bitcoin, hebben deze alsnog verlies gemaakt. Het is niet gegarandeerd dat je winst maakt met deze bot. Handelen in cryptocurrency’s is altijd met risico's verbonden, dus er bestaat altijd de kans dat je verlies maakt.
  • Geen controle: Doordat Diamond Pigs de handelingen voor je uitvoert, heb je geen directe controle over wat er met je investering gebeurt. Dit kan voor sommige mensen een nadeel zijn.
  • Geen persoonlijk advies: Omdat Diamond Pigs een automatische trading bot is, krijg je geen persoonlijk advies over welke investeringen het beste bij je passen. Je moet zelf bepalen welk portfolio het beste bij je past.

Samenwerking tussen Diamond Pigs en Bitvavo

Diamond Pigs en Bitvavo

De samenwerking tussen Bitvavo en Diamond Pigs

Er is recent een samenwerking aangekondigd tussen Diamond Pigs en Bitvavo, één van de grootste exchanges uit Europa. Vanaf nu kun je Diamond Pigs koppelen aan je Bitvavo-account, waardoor de trading bot trades kan uitvoeren op deze exchange.

Door deze samenwerking hoef je je geld niet van Bitvavo af te halen om gebruik te maken van Diamond Pigs. Je kunt gewoon blijven handelen op de exchange die je vertrouwt, terwijl deze automatische handelstool de trades voor je uitvoert. Dit kan handig zijn als je liever niet met verschillende exchanges werkt of als je al tevreden bent over Bitvavo.

Door de samenwerking met Diamond Pigs kun je nu profiteren van de voordelen die deze trading bot biedt, zoals het gemak van automatisch handelen en de verschillende portfolios om uit te kiezen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het overboeken van je geld naar een andere exchange, wat soms tijd kan kosten en extra kosten kan met zich meebrengen.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat er altijd risico's zijn verbonden aan het handelen in cryptocurrency’s, ook al gebruik je een trading bot zoals Diamond Pigs. Het is daarom belangrijk om altijd goed te overwegen wat het beste bij je past voordat je een investering doet.
Bitvavo account aanmaken »
Bitvavo account openen

Maak gratis een Bitvavo account aan en gebruik Diamond Pigs.
🎁 Speciale welkomstbonus: Ontvang €10 crypto bonus en verhandel €10.000 zonder handelskosten!

Samenvatting van deze trading bot tool

Diamond Pigs is een trading bot die je kunt gebruiken om automatisch te handelen in cryptocurrency’s. Het biedt verschillende portfolios aan, zodat je kunt kiezen welke strategie het beste bij je past, en heeft in het afgelopen jaar vier van de vijf portfolios laten presteren beter dan Bitcoin. Onlangs sloot Diamond Pigs een samenwerking met Bitvavo.

Crypto.be aanbod handelen

Disclaimer: Alle informatie op Crypto.be – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

86 artikelen

Over de auteur
Sinds enkele jaren houd ik mijzelf bezig met cryptocurrency en blockchain. Mijn kennis op dit gebied zet ik graag in om jou te voorzien van crypto nieuws en kennisartikelen.
Artikelen
Gerelateerde artikelen
Cryptomarkt

Is LiteBit een betrouwbaar platform? – Uitgebreide uitleg

3 minuten leestijd
Met het recente drama rondom FTX in het achterhoofd is de betrouwbaarheid van crypto aanbieders nu belangrijker dan ooit. Het blijkt maar…
Cryptomarkt

Serum decentrale beurs: Voordelen en investeren in SRM token

3 minuten leestijd
In dit artikel kom je te weten wat Serum (SRM) is, wat de voordelen zijn en hoe je kunt investeren in het…
Cryptomarkt

Voordelen van Litecoin: De pluspunten van LTC uitgelegd

3 minuten leestijd
Litecoin is een populaire cryptocurrency die in 2011 is ontstaan als een afsplitsing van Bitcoin. Net als Bitcoin maakt Litecoin gebruik van…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *