Overig

Crypto.be lanceert gratis e-book over crypto beleggen

2 minuten leestijd

Crypto.be » Overig crypto nieuws » Crypto.be lanceert gratis e-book over crypto beleggen

 

💡 Tip: Profiteer van Bitvavo's speciale welkomstbonus. Maak een Bitvavo account aan en ontvang 20 euro gratis crypto tegoed en handel de eerste €10.000 zonder kosten! 🤑

  • Crypto.be lanceert gratis e-book
  • Geschikt als cursus voor beginnende crypto beleggers
  • Maar liefst 23 pagina's met tips en trucs

Starten met beleggen in crypto's is een leuke en tegelijkertijd voor velen spannende stap. Er is online erg veel informatie beschikbaar over het beginnen met investeren in crypto's. Daardoor kun je als beginnende crypto investeerder of trader moeite hebben met het vinden van de juiste informatie.

Om precies die reden hebben wij een uitgebreid en gratis crypto e-book geschreven. Dit handige e-book maakt jou als beginnende belegger wegwijs in de wondere wereld van cryptocurrency en blockchain. Wij vertellen jou graag meer over ons digitale boekwerk als verkorte crypto cursus.

Crypto.be e-book: Een korte cursus over crypto beleggen

Cursus crypto beleggen

E-book als cursus over crypto beleggen

Ons e-book kun je zien als een korte cursus over het beleggen in crypto's. Onze crypto specialisten hebben met de grootst mogelijke zorg dit e-book voor jou samengesteld – in begrijpelijke taal. Daardoor is ons crypto e-book toegankelijk voor iedereen die van start wil gaan met investeren in cryptocurrency.

Wij hebben er bewust voor gekozen om ons uitgebreide e-book gratis aan te bieden. We zijn namelijk van mening dat iedereen toegang moet hebben tot betrouwbare informatie over crypto en blockchain. Daar dragen wij door middel van onze mini-cursus over crypto investeren aan bij.

👉 Download E-book »

Voor wie is ons gratis cryptocurrency e-book bedoeld?

Wil jij op een overzichtelijke en gestructureerde wijze beginnen met leren over beleggen in digitale valuta's? Wij helpen jou op weg. Het e-book van Crypto.be is namelijk bedoeld voor beginnende crypto investeerders die een vliegende start willen maken op het gebied van crypto investeren.

Jong of oud, al een beetje kennis of nog helemaal geen kennis over crypto's… Onze korte cursus over beleggen in cryptocurrency's is geschikt voor iedereen die zijn of haar kennis wil verrijken. Daarnaast is onze publicatie erkend door verschillende mediaplatforms – zoals LinkedIn – als effectief leermiddel.

Ons crypto e-book is door LinkedIn erkend als cursus en vaardigheid.⭐⭐⭐⭐⭐

Deze hoofdstukken vind je in ons uitgebreide crypto e-book

Ons digitale boekwerk is opgesplitst in 5 dagen met elk een eigen hoofdstuk. Het is de bedoeling dat je iedere dag een hoofdstuk doorneemt en ermee aan de slag gaat. Zodoende maak je stap voor stap kennis met crypto investing en trading.

De eerste dag staat in het teken van leren over de basis van succesvol crypto beleggen. Wat komt daar zoal bij kijken, welke mindset is ervoor nodig, en hoe bereid je jezelf zo effectief mogelijk voor op jouw ‘crypto journey'? Aansluitend daarop werpt de tweede dag een licht op het belang van jezelf onderwijzen om winstgevend te kunnen beleggen. En hoe je dit precies aanpakt. Een veelgehoorde uitspraak luidt immers “knowledge is power”, wat ook voor jou als beginnende crypto investeerder geldt.

Daarna kom je tijdens dag drie alles te weten over het oefenen met crypto beleggen in de praktijk. Deze dag bestaat onder andere uit het kiezen van de juiste cryptobeurs of broker, het tijdig zien van kansen en mogelijke valkuilen, en de algehele basis van investeren in cryptocurrency. Vervolgens leer je op dag vier de ins en outs over het maken van de stap van investeren met kleinere bedragen naar grotere bedragen. Daarbij vooral welke mindset er van belang is om rationeel te blijven nadenken als investeerder.

We sluiten ons crypto e-book af door je meer te vertellen over de manieren waarop je jouw vaardigheden kunt blijven verbeteren en verfijnen. Kennis opdoen is belangrijk, maar jouw kennis en vaardigheden up-to-date houden en verbeteren is eveneens van belang om een succesvolle investeerder of trader te worden.

Start met leren over beleggen in crypto's

Start vandaag nog met leren over beleggen in cryptocurrency. Vul het onderstaande formulier in en je kunt direct ons e-book lezen en downloaden. Tip: Het is extra leuk om samen te leren met familie, kennissen en vrienden. Deel ons e-book met hen en begin samen met kennis opdoen.
Download hieronder ons gratis E-Book

👉 Download E-book »

Crypto.be aanbod handelen

Disclaimer: Alle informatie op Crypto.be – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

241 artikelen

Over de auteur
Graag zet ik mijn kennis van en passie voor crypto in om jou dagelijks met artikelen over cryptocurrency en blockchain te informeren.
Artikelen
Gerelateerde artikelen
Overig

Bitcoin versus Ethereum, de ultieme clash!

3 minuten leestijd
Er zijn binnen de cryptowereld tal van verschillende afwegingen die worden gemaakt. Eén van de vaakst gemaakte afwegingen is deze die betrekking…
Overig

Litecoin (LTC) naar euro omzetten: Complete uitleg

3 minuten leestijd
In dit artikel helpen we je met het omzetten van Litecoin naar euro. Heb je LTC in je crypto wallet en wil…
Overig

Smart contracts uitleg: Betekenis, voordelen, toepassingen

3 minuten leestijd
Vraag jij jezelf af wat smart contracts zijn? Dan ben je niet de enige. Door dit artikel te lezen, kom je achter…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *