Trading

Wie is de Mr. Goxx – de crypto trading hamster?

3 minuten leestijd

Crypto.be » Crypto trading nieuws » Wie is de Mr. Goxx – de crypto trading hamster?

 

💡 Tip: Profiteer van Bitvavo's speciale welkomstbonus. Maak een Bitvavo account aan en ontvang 20 euro gratis crypto tegoed en handel de eerste €10.000 zonder kosten! 🤑

Het maken van goede beslissingen wanneer je handelt in crypto kan erg lastig zijn. Althans, voor mensen. Voor de crypto trading hamster bleek het niet zo moeilijk. Tegen alle verwachtingen in versloeg deze hamster namelijk vele investeerders, als je kijkt naar rendement. Op zekere momenten presteerde de hamster zelfs beter dan Warren Buffett en de S&P 500.

De crypto trading hamster heet Mr. Goxx en deze is dus erg goed in het handelen van crypto. Maar wie is de hamster precies? Wat is het verhaal van Mr. Goxx? En wat maakt de hamster zo bijzonder? Dat, en meer, lees je in dit artikel over de welbekende cryptocurrency trading hamster.

Wie is de crypto trading hamster?

Mr. Goxx is een hamster die ‘handelt in crypto’ en dit deelt op een eigen Twitter account. Op dit Twitter account heeft de crypto trading hamster, hoe Mr. Goxx ook wel genoemd wordt, maar liefst 18.000 volgers.

Mr. Goxx handelde in crypto via een livestream. In deze livestreams rende Mr. Goxx rond in een hamsterwiel en koos deze tussen kopen en verkopen door in een linker of een rechtertunnel te lopen.

Dit klinkt als een slecht idee. Echter, Mr. Goxx deed het een stuk beter dan de S&P 500. En dat terwijl de S&P 500 wordt gezien als een erg stabiele, goede investering. Investeren in Mr. Goxx zou dus nog beter uitgepakt hebben.

Helaas zal Mr. Goxx de S&P 500 niet langer kunnen outperformen. Aan het einde van vorig jaar, op 24 november 2021, kwam Mr. Goxx helaas te overlijden en daarmee kwam er een einde aan het fenomeen crypto trading hamster.

Dit zorgde voor het nodige lawaai binnen de crypto Twitter community. De crypto trading hamster werd gezien als een legende binnen de cryptowereld en verschillende grote crypto influencers lieten dan ook van zich horen toen het leven van Mr. Goxx tot een einde kwam.

Het Twitter account van Mr. Goxx is nog altijd in de lucht en wordt beheerd door de eigenaar van de hamster. Daarnaast heeft Mr. Goxx een eigen website, een eigen merch collectie en zelfs een eigen NFT collectie. Op deze manier kan de crypto trading hamster zijn achterban hun steun aan Mr. Goxx toch nog blijven tonen.

Beter dan Warren Buffett?

crypto trading hamster Mr. Goxx

Mr. Goxx – de crypto trading hamster

Het rendement dat Mr. Goxx behaalde was dus, tegen alle verwachtingen in, erg goed. Op sommige momenten was het rendement van de crypto trading hamster zelfs beter dan dat van Warren Buffett, ’s werelds beste investeerder.

Geluk of niet, Mr. Goxx maakte over het algemeen erg goede beslissingen wat betreft crypto. Dit zorgde voor een mooi rendement waarmee de crypto trading hamster iedereen verbaasde.

Wat nu? Komt er een volgende crypto trading hamster?

Na de mooie tijden van glorie, rendement, en veel publieke aandacht kwam er helaas een einde aan het leven, en dus de carrière van Mr. Goxx. Dit zorgde voor veel verdriet binnen de crypto community. Mr. Goxx zorgde voor amusement in de volatiele omstandigheden van de cryptomarkt. Binnen korte tijd was de crypto trading hamster uitgegroeid tot een echte held.

Toen de hamster uiteindelijk tot overlijden kwam, kwam zijn eigenaar met een statement naar buiten op het Twitter account van Mr. Goxx.

“De dag die we als geen ander vreesden is hier. We zijn erg geschrokken dat het nu is gebeurd. In diep verdriet, moeten we het verlies van onze geliefde harige vriend bekendmaken.”

Hier voegde de eigenaar aan toe dat er op dit moment geen plannen zijn voor een opvolger van Mr. Goxx. “Mensen blijven vraag of er een opvolger gaat komen voor Mr. Goxx, die het grote Goxx Capital kan voortzetten. De waarheid is; we hebben nog geen idee. De meeste van onze kijkers hebben een echte band opgebouwd met Mr. Goxx. Velen hiervan hadden niet eens interesse in crypto.”

Daarnaast vertelt de eigenaar van Mr. Goxx nog wat over zijn persoonlijk gevoelens. “Dit raakt me harder dan ik verwacht had. Als we de keuze maken om een nieuw familielid toe te voegen, zouden we erover na kunnen denken om Goxx Capital voort te zetten. Voor nu zijn die plannen er niet.

De crypto trading hamster in het kort

Mr. Goxx is een hamster die handelt in cryptocurrency en dit livestreamt. Mr. Goxx wordt daardoor ook wel de ‘crypto trading hamster' genoemd. Verrassend genoeg behaalde de hamster hele goede rendementen en op zeker moment presteerde hij zelfs beter dan zowel Warren Buffett, als de S&P 500.

Helaas kwam het leven van Mr. Goxx aan het einde van vorig jaar tot een einde en daarmee ook de carrière van de cryptocurrency trading hamster. Zijn legacy gaat door. Mr. Goxx heeft namelijk nog altijd een eigen Twitter account, een website, een merchandise collectie en een NFT project.

Of er een volgende crypto trading hamster komt, heeft de eigenaar van Mr. Goxx nog niet bekendgemaakt. Voor nu kunnen we dus terugkijken op de fantastische livestreams van Mr. Goxx.

Crypto.be aanbod handelen

Disclaimer: Alle informatie op Crypto.be – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

86 artikelen

Over de auteur
Sinds enkele jaren houd ik mijzelf bezig met cryptocurrency en blockchain. Mijn kennis op dit gebied zet ik graag in om jou te voorzien van crypto nieuws en kennisartikelen.
Artikelen
Gerelateerde artikelen
Trading

Breakout trading strategie: Uitleg voor beginnende traders

5 minuten leestijd
In dit artikel vertellen wij jou meer over de breakout trading strategie. We bespreken hoe je deze crypto trading strategie in de…
Trading

Trend trading strategie uitleg: Voordelen, handleiding en soorten

5 minuten leestijd
In dit artikel bespreken wij de trend trading strategie voor cryptocurrency traders. We zoomen eerst in op hetgeen een trend trading strategie…
Trading

Arbitrage trading strategie: Betekenis, voordelen, stappenplan

4 minuten leestijd
In dit artikel kom je meer te weten over hetgeen de arbitrage trading strategie is en hoe je ermee van start gaat….

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *